7 tips wat je kunt doen met het wondermiddel kokosolie

door | 28 december 2020 | Columns | 0 Reacties

Review over het wondermiddel kokosolie

Jurkenvanmaria is ooit als grap begonnen, met het idee om het leven te koppelen aan jurken. Achter de struiken van internet, was de bedoeling, ik had geen groot publiek voor ogen. Maar de site werd wel een succes. Prettige bijvangst van het succes:  je krijgt af en toe spullen toegestuurd.

Gewoon rek-en-strekoefeningen voor het schrijven, daarmee begon deze site. Mijn eigen speeltuin. Dat is het nog steeds,  maar de grap is gierend uit de hand gelopen, waarschijnlijk omdat RTL Boulevard de site ontdekte en Villamedia. Jurkenvanmaria heeft inmiddels een groot vast publiek. De jurk is een eigen leven gaan leiden, de jurk staat voor de vrouwelijk touch, de vrouwelijk visie.

Omdat ik altijd alleen vanuit mijn eigen passie en visie schrijf, doe ik bijna nooit iets met toegestuurde producten op deze blog. Ik geef ze weg aan vriendinnen of stuur ze terug.  Deze blog begon vanuit plezier en dat blijft zo. Voor dit product, kokosolie van de site www.youmadu.nl , maak ik een uitzondering. Overigens ook omdat ik de site van dit product zo goed vind.  Youmadu stuurde me kokosolie en lavendelolie.

Kokosolie blijkt een aangenaam riekend wondermiddel. Ik wilde dat ik het eerder had ontdekt.  Ik heb het nu over de pure kokosolie, niet de chemische troep met kokosgeurstof.  Kokosolie van youmadu.nl is gelukkig natuurlijk. Wat je er allemaal mee kunt?

1. In je haar masseren en een nacht in laten trekken (paar uur kan ook). Daarna uitspoelen. Behalve de anti-rooswerking wordt je haar er heerlijk zacht van. Ik heb deze tip trouwens gejat van Doutzen Kroes.

2. Er deo van maken. Dat werkt dus echt, je doet er lang mee en het werkt veel beter dan welke deo dan ook. Hoe te maken? Simpeler dan simpel:  2 lepels kokosolie (even zacht laten worden, bijvoorbeeld op de verwarming)  2 lepels baking soda en 2 lepels maizena. Door elkaar roeren en in een potje gieten.

3. Als lippenbalsem

4. Als gezichtscrème, het werkt ook tegen acné en onzuiverheden, heb ik ontdekt

5. Voor de padvinders onder ons:  je kunt er ook mee koken.

6. Pure kokosolie schijnt zelfs als zonnebrand te werken, maar dat risico zou ik niet durven nemen. 7. En, eh, het werkt dus ook echt tegen candida.

Op de site www.youmadu.nl zie je hoe je hun natuurlijke producten kunt gebruiken. Er staan ook tips en filmpjes op de site, zoals https://www.youmadu.nl/blogs/blog/zo-bescherm-je-je-tegen-een-droge-huid-in-de-winter. De producten zijn trouwens écht natuurlijk, dat lees je in de ingrediënten (ingrediënten kokosolie: kokosolie).

En de lavendelolie?  Ook daar wordt je huid zacht van, maar ben een grotere fan van kokosolie. Het flesje is blijmoedig in gebruik door dochter, die zegt dat het werkt tegen een onzuivere huid.

www.youmadu.nl

(En de volgende keer weer gewoon een verhaal! )

 

levensles

Alles stroomt.

 

Partners

Vinted

Instagram