Afterparty jurk

door | 12 september 2016 | jurken, lange jurk | 0 Reacties

Afterparty jurk

September is mijn absolute favoriet. Niet vanwege de 31 graden Celcius die de thermometer deze week waarschijnlijk aan gaat tikken, maar vanwege de atmosfeer. Tussen de zomer en de herfst heb je september. Je ruikt de volle, voldane lucht. De zon hangt laag en de avonden gaan om een uur of negen over in de nacht. Het is anders dan de Lente, dan is de atmosfeer fris en veelbelovend. Maar in september en begin oktober heeft de natuur het allemaal al doorleefd. De groei, de bloei, het feest en de zon. Seen it, done that.

September is als een afterparty, en we weten allemaal dat the afterparty vaak beter is dan het feest zelf. De hele nacht heb je gedanst. Nieuwe mensen ontmoet, vreemde talen gesproken, liederen gezongen. Bij het prille ochtendgloren, om een uur of vijf, slenter je met een residu van de feestgangers, je nieuwe vrienden, naar het strand om de zonsopgang te bekijken. Iemand heeft nog een fles wijn mee. Je mijmert, hangt in het zand, lacht.  Je praat zonder doel over de schoonheid van het leven. Eigenlijk waren dat de mooiste momenten van het feest.

Dat is september, de afterparty van de zomer. Dat nafeest loopt op dit moment uit de hand, met 30 graden  Celcius. We blijven maar dansen en feesten, men blijft maar drank tappen, de zon stopt niet met schijnen. Zou die zwoele, volle lucht nu in oktober komen? Want de afterparty van de zomer is er niet voor niets, het is om ons voor te bereiden op de herfststormen en de braakliggende fase van de winter. Voorlopig genieten we nog maar van deze nazomerse toegift. Ik doe dat in deze heerlijke, linnen jurk die altijd verkoelt, nazomer of volzomer. Een lieve Groninger gaf hem.

 

Info: Jurk, Sissyboy, pumps, Jeffrey Campbell, leren riempje, markt, tas, Hidihi.

Fotografie: Kilian.

 

 

jaaaaaaa like ons!

levensles

Alles stroomt.

 

Partners

Vinted

Instagram