collegejurk

door | 20 januari 2013 | jurken, schoenen | 0 Reacties

Toen ik begon te werken op Fontys School voor Journalistiek (FHJ), vermoedde ik dat ik er na drie maanden gillend weg zou rennen. Inmiddels zit ik er vier jaar. Deze jurk stamt uit de beginperiode.

Wijlen mijn partner Conny stimuleerde me om te solliciteren op de functie van docent Tijdschriftjournalistiek. Ik twijfelde. Ik was journalist en absoluut geen stoffige leraar die met de bammetjes onder de snelbinders naar school fietste. Maar Conny zei dat het eervol is als je je vak kunt overdragen. En hij dacht ook dat het iets voor mij zou zijn. Dat ik het kon. Ik solliciteerde. En kreeg de baan.

Inmiddels weet ik hoe het is om aanstormend talent je vak over te brengen. Conny had gelijk. Want journalistiek en bladenmaken blijven de mooiste vakken die er zijn. Ruim drie jaar geleden schafte ik deze jurk aan. Het moest een veelkleurige, avontuurlijke maar ook koshere jurk zijn. Ik draag hem nog steeds. Het is de jurk van de baan die Conny me aanraadde en die ontzettend tof is.

info:
jurk: Desigual, € 79,- maat L
Laarsjes: Avance, prijs vergeten
Tip:
kwabben onder je armen? Draag lange of driekwart mouwen, maar zeker geen pofmouwtjes, want die accentueren je bovenarmen.

levensles

Alles stroomt.

 

Partners

Vinted

Instagram