De ananas rage is nog steeds niet voorbij!

door | 14 januari 2019 | jurken | 0 Reacties

“Ik kom wat later,” appt Anna. Sofie en ik zitten in de Rat. Tot zover niets nieuws. We wachten op de verklarende app, want die volgt daarna meestal. En jawel. “Ik heb vanmiddag per ongeluk 40 ananassen gekocht. Die moet ik inmaken. Ik ben nu bij ananas 32.”  Wie koopt er nu per ongeluk 40 ananassen?

Even later komt een verwilderde Anna binnen. “Ruik ik naar Ananas?” vraagt ze terwijl ze een biertje wenkt.  Ze heeft haar Louboutins ingeruild voor laat ik zeggen – 5 centimeter.  “Nijmeegsevierdaagseschoenen” noemt ze ze zelf.  Anna is niet lang geleden verhuisd, en woont dien ten gevolge en route bij De Turk. Ze heeft er al eerder 16 kilo citroenen gekocht, zodat de hele vriendenkring inclusief de crew van De Rat maandenlang citroenjam met walnoten kreeg. Anna kan geen maat houden. Ze kan het gewoon niet.

Vanwege de ananassen vertrekt ze eerder dan gebruikelijk uit  de Rat. Iets met ananastaart opstijven, Sofie en ik snapten het niet helemaal. De volgende ochtend krijgen we een app met daarop tig potjes afgebeeld. “’t Is gelukt! Mag ik jullie uitnodigen voor een driegangendiner met als vooraf ananassoep en als hoofdmenu ananaskisch en als toetje ananasijs? “

In een ananassenjurk zeker, appt Sofie.

 

p.s.: like ons op facebook! 

levensles

Alles stroomt.

 

Partners

Vinted

Instagram