Fairy Trade

door | 29 juli 2012 | accessoire, jurken | 2 reacties

Fotografie: Kahdra
Onder invloed van Triny and Suzanna, die het liefst iedereen met riemen dichtsnoeren, kocht ik deze riem in Groningen. Om kledingstukken mee op te pimpen en een wespentaillesuggestie te creeëren. Waarempel, het helpt!

Deze jurk/tuniek heeft een tijdje in de gevarenzone gezeten. Wat moest ik ermee? Grijs vind ik om te beginnen een muizenkleur. De kleur wordt in dit tuniekje wellis waar opgeleukt door de ingeweven roze en groene harten, maar de grondtoon blijft grijs. Ontken het maar eens. In de winkel viel ik voor het feit dat de jurk van hennep is gemaakt. Ook kleefde er een sterk fair tradeverhaal aan het jurkje, de inhoud is me ontschoten. Maar daardoor verliet ik wel mét deze tuniek de winkel. Daarna raakte het jurkje dusdanig in de vergetelheid dat ik dacht: ‘Ik moet dat ding maar eens mijn kast uitgooien.’

Tot ik in een hippiewinkel in de Folkingestraat in Groningen deze riem vond. En kort daarna te Amsterdam deze groene laarsjes tegenkwam. De link met het grijzemuizenhennepjurkje was snel gelegd.
Ziet wat deze combinatie opgeleverd heeft. Ik ben geworden wat ik altijd al ten diepste wil zijn: een elf! Hebben elfen niet altijd korte jurkjes aan met laarsjes? Met onder de riem een degentje? Daarmee val ik dan ook door de mand: ik heb geen vleugels en geen degentje. Maar toch, je zou me zo verwarren met een elf. Bijna ben ik één met hen.
Tips:

Korte laarsjes zijn best of both worlds: je benen blijven lang, maar ze hebben ook de stoere uitstraling van laarsjes.*

Verschillende mannen vinden om één of andere duistere reden korte laarsjes extra sexy. Waarom is onduidelijk. Maar mannen vinden wel vaker de vaagste dingen sexy. Het is toch goed om te weten.
Waar en prijs:
Jurkje: Nukuhiva Utrecht, +/- € 69,-
Laarsjes: Sale Taft Amsterdam: € 69,-
Riem: Groningen, Folkingestraat 12, Simsalabim, € 15,-

levensles

Alles stroomt.

 

Partners

Vinted

Instagram