Halloween……….. leve de kraai

door | 30 oktober 2022 | Geen categorie, verslaggevend | 0 Reacties

Elk jaar weer dat rare drama met in alle etalages lugubere koppen en her en der pompoenen. Het zal allemaal wel.  Ik ben dol op spookhuizen maar ik heb er nog nooit één gezien.

Voor de lol toch een halloweenfilmpje gemaakt. Griezel zit hem in de suggestie, zoals in The Blair Witch Project. Al komt mijn 28 secondenfilm daar niet bij in de buurt. Weet ik ook wel.

Maar het allerfijnste vond ik de nieuwe outfit die ik voor de gelegenheid (no connection) aantrok. Een heerlijk zittende, zwarte broek met dito overhemd in travelstof van het merk Elements of Freedom. Kreukt niet, zit altijd goed.  Waar je deze outfit mét ouderwets goed kledingadvies van Marjan Londeman kunt kopen? Jawel, bij @LIVStores in de Twijnstraat in Utrecht!

 

(p.s.: mijn novelle ‘September aan het meer ‘ is te koop via de winkel: klikkerdeklik 

28 seconden gruwel :

levensles

Alles stroomt.

 

Partners

Vinted

Instagram