hysterische laarzen

door | 10 augustus 2014 | Columns, jurken | 3 reacties

 We gaan het dit keer niet over een jurk hebben, maar over laarzen. Deze laarzen halen namelijk de saaiste jurk omhoog. Of een broek, zoals op één van de plaatjes.
Het begint allemaal met schoenen en laarzen. Het staat niet voor niets in de pay-off van deze blog: ‘waar brengen mijn jurken me heen, waar dragen mijn schoenen me naar toe?’ Zonder schoen geen jurk.
Je hebt keurige laarzen of schoenen, maar ook crazy laarzen, zoals deze. Niets aan deze laarzen is normaal: de kleur niet (appelgroen, met print), en het materiaal niet (linnen en kurk). Loop je ermee voorbij, dan zullen mensen niet je gezicht herinneren, maar wel je laarzen. We noemen dit ook wel: hysterische, doorgedraaide laarzen. Laarzen horen je namelijk braaf naar je doel te brengen, je voeten op haar plek te houden, maar geen aandacht te vragen. Die aandacht moet naar de rest van je kledij, bijvoorbeeld je jurk. Zo niet bij deze laarzen.
Is dit een blogje geworden van het type: ‘Maria showt haar nieuwste laarzen?’, de categorie blogs waar ik een hardgrondige hekel aan heb? Het type puberale blog (‘kijk eens naar mijn prachtige nieuwe jurkje!’) waar ik honend over praat op feesten en partijen? Waarmee ik niet over één kant geschoren wens te worden? Is dit dan zo’n blogje geworden? Ja.
Vergeef mij, dit zal maar voor één keer zijn. Omdat ik op het moment dat je dit leest, met sandalen in het klooster zit. De volgende keer komt er weer een normaal verhaal over de avonturen van een jurk (of laars). Plechtig beloofd.
info.
Laarzen: Lien & Giel, adviesprijs €319,- (nu in de sale), broek Cheap Monday (afgeknipt), hemdje Benneton, jurkje mByM, riem Cora Kemperman, jasje G-star Raw
fotografie laarzen met broek: Inge Beekmans
fotografie jurkje: Kahdra  

levensles

Alles stroomt.

 

Partners

Vinted

Instagram