Marjan Londeman: Hier moet je op letten als je kwalitatief goede kleding wilt.

door | 14 november 2021 | jurken, praktisch, video | 0 Reacties

Je hebt in je kast vast die ene jurk of broek die je al tien jaar hebt en die nog steeds goed is. Ik heb op de middelbare school een jas van tachtig jaar van mijn oudtante gedragen. Niet kapot te krijgen! Hoe komt dat? Waar moet je op letten als je kwalitatief goede kleding wilt kopen?  Ik vroeg het Marjan Londeman, eigenaar van mijn favowinkel LIVStores. Ze legt dat in deze podcast haarfijn uit.

Pikant detail: toen we de podcast maakten achter in de winkel, viel mijn oog op deze prachtige jurk,van het plaatje.  Hij is van het mooie en  überduurzame Spaanse merk Lavandera.  Voordeel, heerlijk warm want wol, mooie stof (er zitten blauwe tinten in het bruin) en op de goede manier genaaid, heb ik van Marjan geleerd. Echt een basisstuk.

link LIVStores

extra info over lavandera (ff de vertaaltool openzetten.)

Foto: Bart Leenders

Luister hieronder!

levensles

Alles stroomt.

 

Partners

Vinted

Instagram