Interview over ‘September aan het meer.’

Het is zover, mijn novelle is uit. Het is een schattig boek geworden, precies zoals ik het wilde. Gebonden, geen pocket,  het coverontwerp heb ik zelf gemaakt.  Een mooi, vriendelijk lettertype.

Ik stel me voor dat mensen dit verhaal lezen als ze binnen zitten in hun eentje, of buiten op een bank aan het kanaal, in de bergen of aan de zee. In een hoek van een café. En dat ze dan op  dat moment in de wereld zijn die ik heb geprobeerd te scheppen in dit boek. Dat ze even weg zijn. En aan het eind nadenkend het boek wegleggen.

De reisgenoot krijgt het eerste exemplaar. Hij begint meteen te lezen.  Als ik hem roep om te eten, hoort hij me niet. Dat is een goed teken.

Hieronder een interviewtje over het boek met de jonge journalist Kahdra
There are no comments

Add yours