Paarse jurk

door | 5 augustus 2012 | jurken, lange jurk | 3 reacties

Fotografie: Conny Mus
Deze paarse halterjurk, die ik nog steeds geregeld aanheb, associeer ik onlosmakelijk met Conny. Ik droeg hem veel in Israel, ook hier op dit plaatje. Het is dus een jurk met veel gevoel. Hier kus ik ‘de Mariekeboom.’
Conny zei op een dag: “Ik moet toch tegen je aan kunnen praten als je er niet bent. We kopen een boom. Jij moet hem uitzoeken. En we noemen hem de Mariekeboom.” Ergens in één van de valeiën bij Jeruzalem wist Conny een tuincentrum. Natuurlijk kende hij de eigenaar. Conny kende iedereen in Israël, van hoog tot laag, van Hamas tot Likoed.

‘s Avonds gingen we heerlijk eten op zijn dakterras, uitzicht op de Olijfberg. Voor de grap  praatte hij soms tegen de boom als ik er wel bij was. “Ze is een beetje onrustig vandaag,” sprak hij dan. “Misschien moeten we daar straks maar eens iets aan gaan doen.”

Het is nu ongeveer drie jaar nadat deze foto werd gemaakt. Ik vraag me af de Mariekeboom er nog staat. En of Conny misschien nog via die boom tegen mij praat.
Tips:
  • Bloot bij een jurk is sexy, maar nooit te veel. Dat wordt oridinair. Bij een halter heb je al een open rug en (meestal) een decolleté. Meer dan genoeg!
  • Wordt het koud/regenachtig en draag je een halterjurk? Doe een stola om of eventueel een mooie pareio. Sjiek!
Waar/prijs:
Bon Prix +/- € 50,-
feest in Gaza
Hier komt een verhaal over in mijn boek

levensles

Alles stroomt.

 

Partners

Vinted

Instagram