review: Swedish Stockings are the best!

door | 13 november 2020 | Columns, korte jurk, Recensies | 0 Reacties

Review: panty’s.  Doe mij maar Swedish Stockings!

Nu we richting winter gaan, moeten we weer panty’s onder de jurk. Daarom korte reviews over mijn pantyervaring. Ik heb ongeveer alle merken die er bestaan gehad. Een paar licht ik er uit.

Eerst de vraag: hoeveel denier?  De laagste, 8 denier, kan bij zacht weer, maar dat is dan meer voor het glansje of de mooi, warm is hij niet.  Beter te beginnen bij 20 denier.  Die zijn nog redelijk transparant en een stuk sterker en warmer.  Hoe hoger hoe minder transparant. Hoe korter de jurk, hoe hoger de deniers, althans, dat is altijd mijn stijlregel. Dit gezegd hebbende,  een paar ervaringesindrukken.

Wil je op korte termijn goedkoop uit zijn, dan ga je naar Zeeman.  Voor een paar doekoe’s heb je een prima panty. Nadeel:  ze zijn snel kapot. Als je het dus op de lange termijn bekijkt, is het de vraag of je goedkoper uit bent, bovendien zijn panty’s in feite van plastic, niet afbreekbaar, dus slecht voor onze wereld.

Oroblu:  Prima panty’s waar je langer mee doet. Goede kleuren. Als het je lukt hem laddervrij te houden, blijft hij mooi . Nadeel, net als alle panty’s zijn deze panty’s laddergevoelig. Ik had pas een nieuwe aan, en dat voelt altijd goed.  Met mooie benen het leven in. Maar de lol  heeft niet langer dan een uur geduurd. Op de fiets stootte ik met mijn knie ergens tegen aan, ladder, weg twaalf euro.

Nieuwste ontdekking: Swedish Stockings. Die dekselse Zweden weer! Dit is een nieuw soort panty, gemaakt van wegwerplastic zoals flessen of visnetten. Behalve dat ze van lekker zacht zittend, gerecycled materiaal zijn gemaakt, zijn deze panty’s anders geweven. Er komt niet snel een ladder in. Áls die er inkomt, kun je hem zelf met naald-en-draad repareren. Ze zijn iets duurder dan gemiddeld (twee tientjes) maar je kunt er meerdere seizoenen mee doen, dus uiteindelijk ben je veel goedkoper uit én je breekt het milieu niet af. Ik ben om, ik draag alleen nog maar Swedish Stockings. Verkrijgbaar bij LIVStores, Twijnstraat 41 in Utrecht. Info: www.swedishstockings.com

levensles

Alles stroomt.

 

Partners

Vinted

Instagram