Zo regel je feestkleding in de lockdown #podcast

door | 20 december 2021 | jurken, lange jurk, praktisch, video | 0 Reacties

feestkleding in de lockdown

Dit is te erg.  Net nu de middenstand er voorzichtig bovenop begint te krabbelen, krijgen we de heftigste lockdown die we ooit hebben gehad.  Maar niet getreurd, je kunt nog steeds op een prettige manier je feestkleding kopen. Meer alsof je van het koningshuis bent: je gaat niet zelf, het wordt gebracht.

Marjan Londeman van LIVStores brengt met frisse moed  pakketten bij je langs, als je in Utrecht woont. Ze heeft de hele online rattaplan professioneel  opgetuigd, kijk op de site (adres hieronder) voor meer info.  Ik bewonder je veerkracht en vrolijkheid, Marjan!

Vlak voor de lockdown (die zagen we toen nog niet aankomen) nam ik een podcast met haar op, over wat je het beste aan kunt op de feestdagen.  Ze gaf een paar goede adviezen. Bel of mail LIVStores, want al haar kleding heeft een prachtig verhaal.  Zoals de jurk die ik hier aan heb, van wol, gemaakt in Spanje, van het prachtige merk Lavandera.

Luister de podcast met goede adviezen voor je feestkleding, en ren naar de winkel maar dan op je stoel!  Marjan weet je toch een goede fashionervaring te geven, al is het niet in haar eigen prachtige winkel aan de Twijnstraat.

www.livstores.nl  

levensles

Alles stroomt.

 

Partners

Vinted

Instagram